3 Şubat 2011 Perşembe

IFW2011 | Karma1

Bugün saat 15.00'da gerçekleşen defile günün en güzel defilelerindendi. Girişinde ve yerleşimde biraz izdiham yaşansa da defileler her şeyi unutturdu. Tanıyanlar Simay Bülbül aşığı olduğumu bilir, nasıl denk geldiysek tam karşımda Simay Bülbül ve Umut Eker oturuyordu defileyle beraber birazda Simay Bülbül'ü izledim:)

İlk defile Zeynep Erdoğan'dı. Çalan şarkı harikaydı. İnsanın içini kıpır kıpır etti ki tasarımlar bu kıpırtıyı devam ettirdi. Fırça darbeleriyle tasarlanan trikolar ve şifon kumaşlar çok sevimliydi. Ayrıca aynı desenleri taşıyan çoraplar pentide satışa sunulmuş.



Karma1 defilesinde ikinci sırada Niyazi Erdoğan vardı. "Dolmuş " adını taşıyan defile korna sesleriyle başladı ve Ferdi Tayfur'un mevsim bahar olunca adlı şarkısıyla devam etti. Niyazi Erdoğan'ın tüm tasarımlarını beğendiğim söylenemez ancak detaylar kesinlikle göz doldurucuydu. Rengarenk çoraplar başka bir dünyaydı zaten :))




Karma1'in assolisti kuşkusuz Zeynep Tosun'du. Defilede çalan şarkı The Rolling Stones-Miss You'ydu. Zeynep Tosun Elle Style Awards’te 2010′un en iyi genç tasarımcısı ödülünü almıştı ve ödülün hakkını kesinlikle vermişti. Kesinlikle tasarımlarıyla kendine hayran bıraktı. Her parçaya bayıldım.Genelde yüksek bel pantolonlar, oversized trikolar ve deri detaylar kullanılmış bir koleksiyondu. Bence Zeynep Tosun tek kelimeyle efsaneydi.

Bu dört tasarım kesinlikle favorilerim.




Genel olarak ışıklandırma ve seste sorun yok gibiydi. Yalnız birkaç manken fazlasıyla donuktu. IFW 2011de karma1 defilesi tatmin ediciydi:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin