27 Ocak 2011 Perşembe

Bilun Şen :)





Bilun dükkanını açtıından beri her taksime gidişimde uğramak istemiştim ancak kısmet bugüneymiş. Öz'le beraber Serdar-ı Ekrem caddesinde bir keşfe çıktık.İlk önce Bilun'un dükkanına uğradık. Şimdi hep sanal alemden konuştuğum Bilun birbirinden güzel tasarım taçları kolyeleri broşlarıyla karşımdaydı...











Bilun'u tanımayan kesinlikle dünya tatlısı sıfatını kullanmamalı. Dünya üzerindeki tüm pozitif enerji sanki Bilun'un bünyesinde toplanmış gibi. Yeni tanışmamıza rağmen bizi çok güzel ağırladı. Her şey için teşekkürler Biluun :)

Daha sonra farklı bir şeyler yiyelim dedik ara sokaklarda gezmeye başladık derken Simay Bülbül, Arzu Kaprol ve daha bir çok tasarımcının butikleriyle karşılaştık. Meğer Serdar-ı Ekrem caddesi nasıl bir dünyaymışta haberimiz yokmuş. Son olarak Boom'um blogunda görürdüğüm bir butik karşıma çıkınca içeri girmeden duramadım. Butikte çekim var o yüzden kısa bir turladık çıktık ama kesinlikle mükemmel bir butikti.



ATELIER 55 bir konsept mağaza David Koma, Bora Aksu, Notting Hill Design, Avshalom Gur, Halston, Charlotte Olympia, Sylvia Toledano, Linda Farrow gibi isimlerin selektif parçaları, Bora Akıncıtürk'ün tabloları, Aliye Dörtler'in seramik eserleri burada. ATELIER 55 in masalını bir de Boom dan dinlemeli :)

2 yorum:

LinkWithin